jueves, 3 de enero de 2013

Personatges alteans del S XIX- Ignasi Salvá i Salelles / por Miguel del Rey


Imatge de la Casa Salvá - Segle XVIII-; possiblement construïda per Ignasi Salvà i Salelles (neix a Altea sobre la dècada de 1750), fill de Domingo Salvà advocat dels Reials Consells i Ana María Salelles, amb terres a Altea, Callosa i Bolulla. Familiars del Sant Ofici. Fillol de Bartolomé Calzas del Castillo i Acosta, Governador de la Fortalesa d'Altea.
Sotstinent requeridor de la Costa, Alcaide del Castell de Cap Negret i mes tard Alcalde ordinari d'Altea en 1801. Va casar amb Vicenta Maria Bolufer i Trilles, de Xàbia, neboda de Purificació Olcina i Sanchís de Gorga, casada a la vegada amb el nebot de Bartolomé.
--------------------------
Imagen de la Casa Salvá - Siglo XVIII-; posiblemente construida por Ignasi Salvá i Salelles (nace en Altea sobre la década de 1750), hijo de Domingo Salvá abogado de los Reales Consejos y Ana María Salelles, con tierras en Altea, Callosa y Bolulla. Familiares del Santo Oficio. Ahijado de Bartolomé Calzas del Castillo i Acosta, Gobernador de la Fortaleza de Altea.
Subteniente Requeridor de la Costa, Alcaide del Castillo de Cap Negret y Alcalde ordinario de Altea en 1801. Casó con Vicenta María Bolufer i Trilles, de Xàbia, sobrina de Purificación Olcina i Sanchís de Gorga, casada a su vez con el sobrino de Bartolomé.



No hay comentarios:

Publicar un comentario